kahvilassa

Pieni mies astelee sisään reippaasti manselaisimpaan kahvilaan ikinä. Hänellä on päällään tiukat siniset housut mallia pilli. Pieni mies astelee kahvin ja laukun kanssa pöytäni viereen ja tiedustelee lupaa saada istua viereeni verukkeella Mäkkinsä tarvitsee virtaa viereisestä töpselistä.

Pieni mies, olkoon hän nimeltää Ilkka, kytkee virtaletkun seinään ja alkaa puhua. Hän puhuu omaisuudestaan ja siitä kuinka paljon hän saa varastettua välistä myydessään matkoja eräässä matkatoimistossa. Sitten hän kertoo kuinka venäläiset bussikuskit eivät osaa edes suunnistaa omassa kotikaupungissaan Moskovassa, eikä tunne edes kiertoteitä kovimpina ruuhkahuippuina.

Seuraavassa hänen ajatus juoksee Pattayalle ja kuinka rannalta puuttuu kunnollinen yöclubi, jossa on pleksiset lattiat. Ajatus palaa  itänaapuriin ja kuinka he ovat typeriä ja haluavat maksaa paljon riippumatta laadusta. Hän aikookin perustaa Pattayalle ystävänsä kanssa yöclubin jossa on pleksiset lattiat, jotta voi nähdä mitä alemmassa kerroksessa puuhaillaan. Hän korostaa että hän ei tee mitään ilman palkkiota tai etuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Amerikan presidentin vaalit

Voitin Amerikan presidentin vaalit. Oli tapahtunut jokin virhe. Pitä päättää, otanko viran vastaan, vai annanko sen vieressä istuvalle vir...